tiistai 27. maaliskuuta 2018

Eron hetki koettaa aina....

Mikä on tämä ontto olo kasvattajan sydänalassa.... jatkunut jo muutaman päivän! No, ajatus siitä että pentula hiljenee taas, aiheuttaa todella haikeutta ja helpotusta. Ihanat kodit taas pennuilla, siitä tuo helpotus. Ja vähän ehkä siitäkin että oma arki palaa taas omine koirineen!
Nyt saa jäädä taustalle, tukemaan uusia pennunomistajia alkuun.

 Viimeisenä lähti Pepi, entinen Oskari. Jäi onneksi Turkuun. Onnea Pelistä Lukkarisen perheelle!
Gansta eikun Pietari eikun Rocky lähti Listoin, Keinosen perheeseen kissan kaveriksi. Ihania päiviä koko perheelle tämän pikku hurmurin kanssa!

Nestori Miikulaisesta jäi Nestori, no se on kyllä ihan nimensä näköinen. Komistus muutti Espooseen Annikan ja Ronin ikiomaksi koiruliksi, onnea!

Jalmarista tuli Topi ja sillä oli onni muuttaa Vilman kaveriksi Espooseen, Lahden perheeseen. Hyvin on Topilla ja Vilmalla lähtenyt alkuun, onnea pojasta!

Einarista tuli Lenni, hieno nimi hienolle pojalle. Lennistä tuli hesalainen kun muutti Juulian ja Martinin luo. Onnea tästä sydäntenvalloittajasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Eron hetki koettaa aina....

Mikä on tämä ontto olo kasvattajan sydänalassa.... jatkunut jo muutaman päivän! No, ajatus siitä että pentula hiljenee taas, aiheuttaa todel...